Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00

Current show

Xclusif Non-Stop

22:00 24:00


Gentse vermeende dochter van Juan Carlos ziet kans op proces slinken, nu ex-koning niet meer in Spanje woont

Written by on 4 augustus 2020

Toch geeft Ingrid Sartiau de moed niet op: “Vier jaar lang heb ik de strijd gestaakt, omdat ik er erg onder geleden heb. Ik kampte met depressies en gevoelens van kwaadheid. Maar de overwinning van Delphine Boël heeft me opnieuw aan het denken gezet. Als zij een DNA-test kon afdwingen, waarom ik dan niet?”

Sartiau beweert extra bewijzen verzameld te hebben. “Mijn moeder is helaas 18 maanden geleden gestorven, maar intussen zijn enkele zaken duidelijker geworden zijn. Die wil ik gebruiken in de nieuwe rechtszaak.”

Het nieuwe dossier is bijna rond. Maar net nu verhuist Juan Carlos naar het buitenland. “Ik heb er op dit moment geen idee van of dit de zaak zal bemoeilijken”, gaat Sartiau verder. “Ik laat mijn raadsman dit bekijken. Toch ben ik ervan overtuigd dat het deze keer wel zal lukken.”