Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


#Vranckxvlogt: Economische catastrofe in de Champagnestreek, “100 miljoen flessen raken niet verkocht”

Written by on 3 augustus 2020

Oorlogsjournalist Rudi Vranckx trekt niet naar Syrië of Irak, maar blijft deze zomer in Europa voor een nieuwe Canvas-reeks, “een zomer als geen andere”. Samen met zijn ploeg reist hij met twee campers door Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Italië, op zoek naar verhalen over hoe het coronavirus in deze gebieden haar sporen zal nalaten. Hij neemt tijdens deze reis ook zelf de camera in handen en vlogt enkele van zijn tussenstops. In het zwaar getroffen noordoosten van Frankrijk stopt Vranckx in de Champagnestreek, waar de verkoop van champagne door het coronavirus is gekelderd.