Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Intersoc moet vakanties in Zwitserland schrappen na code rood, reizigers verrast: “Nergens veiliger dan hier”

Written by on 2 augustus 2020

Intersoc heeft twee hotels in de regio met code rood: 1 hotel in Leysin en 1 in Zinal. Op dit moment verblijven er zo’n 550 Belgen in die hotels. Die mensen kunnen er, als ze dat willen, hun vakantie uitdoen, maar nadien moeten ze een coronatest doen en in quarantaine gaan. 

Daarnaast moet Intersoc alle toekomstige reizen voorlopig schrappen.  “Dit is echt een grote verrassing voor ons”, reageert Johan Swinnen van Intersoc. “Zwitserland had heel lang code groen. We wisten wel dat er in Genève wat problemen waren, maar onze hotels liggen in de bergen en daar waren tot nu toe totaal geen problemen.”