Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Australische staat Victoria roept ramptoestand uit wegens coronavirus, avondklok in Melbourne vanaf 20 uur

Written by on 2 augustus 2020

Die maatregelen waren al van kracht in de stad Melbourne zelf, maar daar komt nu vanaf vanavond 20 uur lokale tijd nog een avondklok bovenop. U mag dan niet meer buitenkomen tenzij om dwingende redenen en dat tot vijf uur ’s ochtends. Overdag mogen inwoners wel nog buiten, maar enkel indien nodig en wandelen, fietsen of winkelen moet binnen een straal van vijf kilometer gebeuren. Cafés, bars, restaurants, gymzalen en dergelijke worden voorlopig gesloten. De avondklok zou zes weken duren, voorlopig is de einddatum vastgelegd op 13 september. 

De inwoners van Melbourne nemen geen risico. Vandaag worden er lange rijen gemeld aan de supermarkten en er wordt flink gehamsterd.