Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Twee doden en zeven zwaargewonden bij treinongeval in Portugal

Written by on 31 juli 2020

Bij een treinongeval in Portugal zijn minstens twee doden en zeven zwaargewonden gevallen. Het ongeval vond plaats op een van de drukste treintrajecten in het land, tussen de hoofdstad Lissabon en de noordelijke steden Porto en Braga.

In totaal bevonden zich in de hogesnelheidstrein meer dan 200 passagiers. Naast de 2 doden en minstens 7 zwaargewonden zijn tientallen andere passagiers gewond geraakt. Het is niet duidelijk of er buitenlanders zich in de trein bevonden en welke nationaliteiten.

De Portugese regering heeft een onderzoek beloofd om de oorzaken van het ongeluk vast te stellen. Het traject staat bekend als een van de veiligste van Portugal. Er wordt gespeculeerd over een communicatiefout.