Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Stad Antwerpen komt met eigen “testdorp” om tot 4.000 coronatests per dag af te nemen

Written by on 30 juli 2020

“Belangrijk: onze teststraat is enkel bedoeld voor mensen zonder symptomen. Voor mensen die bijvoorbeeld naar het buitenland zijn geweest, of die in contact zijn geweest met een besmet iemand, maar geen symptomen vertonen. Wie wél symptomen heeft, moeten absoluut via de huisarts blijven gaan”, benadrukt Duchateau.

Wie zich wil laten testen, moet zich wel eerst aanmelden op een website. “Die moet de komende dagen klaar zijn. Aan de hand van een aantal criteria krijg je dan wel of geen groen licht om naar ons testpunt te komen”, zegt Duchateau.

(lees verder onder de afbeelding)