Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Herstructurering bij Brussels Airlines leidt tot 60 gedwongen ontslagen

Written by on 30 juli 2020

Bert Van Rompaey van Brussels Airlines zegt enorm dankbaar te zijn “voor de ongelofelijke solidariteit en sterkte die onze werknemers hebben getoond in deze zware periode. Dankzij de inzet en het voorbeeldige engagement van iedereen kunnen we het aantal ontslagen tot een minimum beperken.”

Vorige week bereikten Brussels Airlines, moedermaatschappij Lufthansa en de Belgische Staat een akkoord om Brussels Airlines extra financiële steun te geven. De Belgische regering geeft de luchtvaartmaatschappij een lening van 290 miljoen euro, Lufthansa investeert 170 miljoen euro in zijn Belgische dochtermaatschappij.