Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 20:00


België kleurt Nederland oranje nu Nederland Antwerpen oranje kleurt, kan jij nog volgen?

Written by on 29 juli 2020

Omdat door de beperkingen voor inwoners van de provincie Antwerpen niet meer álle Belgen zonder beperkingen naar Nederland mogen reizen, kleurt onze FOD Buitenlandse Zaken Nederland nu als oranje zone in.

Sommige Belgen, de inwoners van de provincie Antwerpen, mogen nu immers niet langer zonder voorwaarden naar onze noorderburen reizen. Hierdoor kan Nederland niet langer een groene zone blijven, een land of een gebied waar álle Belgen zonder beperkingen naartoe mogen.

Alle andere Belgen, dus landgenoten uit andere provincies dan Antwerpen, hoeven zich geen zorgen te maken: zij kunnen nog altijd zonder beperkingen naar Nederland reizen.