Current track

Title

Artist

Current show

X-Hitzone

22:00 24:00

Current show

X-Hitzone

22:00 24:00


Oud-SP.A-voorzitter en ex-staatssecretaris John Crombez verlaat de nationale politiek

Written by on 28 juli 2020

“De voorbije zeventien jaar heb ik me met hart en ziel ingezet voor mijn partij. Eerst als adviseur en kabinetschef, later als staatssecretaris en voorzitter en tot vandaag als Kamerlid. Dat deed ik ontzettend graag. Vandaag krijg ik de kans om twee liefdes te combineren, statistiek en zorg, en daar heb ik bijzonder veel zin in”, licht John Crombez zijn overstap toe.

De gewezen voorzitter kijkt met vertrouwen naar de toekomst van de SP.A. “We hebben als partij de voorbije jaren hard geïnvesteerd in vernieuwing en ik ben trots te zien wat die nieuwe generatie – met Conner op kop – vandaag realiseert. Ik kijk met veel vertrouwen naar de toekomstige generatie en de toekomst van mijn partij.”