Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Ophef over video van feestende SP.A-voorzitter Conner Rousseau: “Trouwfeest, volgens de geldende regels georganiseerd”

Written by on 26 juli 2020

In een reactie aan VRT NWS laat Rousseau weten dat de beelden op het trouwfeest van zijn broer gemaakt zijn. “Het was privé, outdoor en volgens de geldende regels georganiseerd.”

Later volgde nog een officiële schriftelijke reactie van de SP.A-voorzitter. “Ik ben vorig weekend, zoals vooraf aangekondigd, naar de trouw van mijn broer in Frankrijk gegaan. Alles was er georganiseerd in de buitenlucht, conform de geldende coronamaatregelen. Heel jammer dat sommigen daar meer van willen maken dan het in werkelijkheid was. Omdat ik geen risico wilde nemen en omdat ik op kampbezoek ging, heb ik me ook onmiddellijk laten testen bij terugkomst in België. Het resultaat van de test was negatief.”