Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Antwerps gouverneur doet smeekbede: “Alstublieft, beperk je sociaal contact tot je gezin of kies twee vaste vrienden”

Written by on 24 juli 2020

Ook naar de horeca doet Berx een oproep. “Zorg ervoor dat er niet alleen tussen de tafels maar ook tussen de gezelschappen anderhalve meter is. Wees dus niet creatief met het omzeilen van maatregelen, maar zorg er vooral voor dat het virus zich niet verder kan verspreiden.” Ook van familie- of trouwfeesten is Berx nu geen voorstander. “Feesten zijn de ideale plaats om mensen te besmetten. Als je een feest organiseert, teken dan desnoods cirkels op de grond om allemaal in bubbels te blijven en gebruik een smartphone om van tafel tot tafel te converseren. Als we dat nu niet doen, dan betalen we deze prijs cash, en die prijs is enorm hoog”, aldus Berx.