Current track

Title

Artist

Current show

Partyland

17:00 19:00

Current show

Partyland

17:00 19:00


Meer maskers, gegevens achterlaten in horeca en extra maatregelen op lokaal niveau: dit besliste de Veiligheidsraad 

Written by on 23 juli 2020

We zullen vanaf zaterdag meer mondmaskers zien in ons straatbeeld. In drukke winkelstraten en op andere drukke plaatsen worden ze verplicht. In de horeca zal een mondmasker verplicht worden als u zich verplaatst, bijvoorbeeld bij een toiletbezoek, maar niet als u aan een tafel zit.

Lokale besturen moete nu een lijst opstellen voor de plaatsen waar u precies een masker moet dragen. Ter herinnering, maskers waren al langer verplicht op het openbaar vervoer en in bijvoorbeeld kapsalons, en sinds twee weken ook in winkels, bioscopen, theater- en concertzalen, musea, bibliotheken en bankkantoren.