Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Strengere coronaregels in Antwerpen: extra controles op horeca, mondmasker op meer plaatsen verplicht

Written by on 22 juli 2020

De nieuwe maatregelen werden afgeklopt in overleg met de gouverneur van de provincie Antwerpen Cathy Berx. Zij noemt de verstrengingen wijs en noodzakelijk: “In Antwerpen zie je op sommige plekken dat het aantal besmettingen de laatste dagen maal 4.5 is gegaan. Dat is veel, dat gaat snel. Het is belangrijk dat die ketting van besmettingen gebroken wordt: ook de lokale besturen moeten zich nu gericht inzetten”.  Om 17 uur komt ook de provinciale veiligheidscel in Antwerpen samen voor een crisisoverleg. 

Bekijk de reactie van gouverneur Cathy Berx uit “Het Journaal” hier en lees voort onder de video: