Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Zeven jongeren vermoord nabij meer in Panama

Written by on 21 juli 2020

Een groep van 13 jongeren wilden gaan zwemmen in het Gatúnmeer. Een meer in een bosrijk gebied, wat zo’n 80 kilometer ten noorden van de hoofdstad Panama-stad ligt.  Zeven jongeren, vier mannen en drie vrouwen werden er doodgeschoten. Ze zijn tussen de 17 en 22 jaar.  De lichamen werden op twee verschillende plaatsen gevonden. Vijf slachtoffers trof men aan in een verlaten bunker en de andere twee op twee verschillende plaatsen in het bos. Ze hadden allemaal schotwonden in het hoofd, dat hebben lokale media gemeld.  

Zes andere jongeren konden vluchten. De overlevenden vertelden aan de politie dat twee gewapende mannen hen hadden aangevallen. De politie  heeft ondertussen een verdachte opgepakt, het gaat om een 18-jarige man.  De man zou herkend zijn aan de hand van een litteken in zijn gezicht, een van de overlevenden had het zo beschreven .