Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 14:00


Ministers, doe zoals de burgemeesters: ontvlucht uw verantwoordelijkheid niet

Written by on 21 juli 2020

Ondertussen zullen wij verder proberen uit te leggen dat eigenlijk helemaal niet alles mag, terwijl op tv het tegendeel gezegd werd en veel mensen het stukje na die “behalve” al terug vergeten zijn. Wij zullen een luisterend oor blijven hebben voor wie de maatregelen verwarrend vindt of zelfs denkt dat ‘de gemeente’ die verzonnen zou hebben, alsof het ons doel zou zijn om onze lokale verenigingen of middenstanders te kl*ten.

Wij zullen blijven nadenken over wat er wél kan en mensen stimuleren om binnen de maatregelen te organiseren, te beleven en te genieten van de zomer. Wij zullen bovendien ook maar zelf opleggen om een mondmasker te dragen in onze gebouwen, want over gemeentehuizen, en dus onze veiligheid, is nog geen enkel woord gerept. 

Wij zullen blijvend de geduldige buffer zijn voor de kritiek die wij over ons heen krijgen als eerste pispaal, maar die eigenlijk aan jullie adres gericht moet worden.