Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00

Current show

Xclusif Top 40

14:00 17:00


Eerste resultaten autopsie: de man die stierf na politieoptreden in Antwerpen was onder invloed van drugs

Written by on 21 juli 2020

Uit de eerste resultaten blijkt dat de man, die twee dagen geleden stierf na een politieoptreden in de Stationsbuurt,  onder invloed was van verschillende amfetamines. De precieze doodsoorzaak is nog niet bekend, dat zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Vandaag greep de politie in bij een verboden betoging in Antwerpen tegen vermeend politiegeweld. Zo’n 200 betogers verzamelden eerst bij het politiehoofdkwartier aan Oudaan, maar werden daar door de politie weggestuurd. Even later greep de politie opnieuw in op de Meir, waar enkele tientallen jongeren verzameld hadden.