Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


Zomer zonder Tomorrowland voor dj Dimitri Vegas (38): “Voelt niet aan als zomer, wereld naar België halen kan niet”

Written by on 17 juli 2020

Dj’s Dimitri Vegas en Like Mike worden vaak in één adem genoemd met dancefestival Tomorrowland. Voor de broers Thivaios is het provinciaal domein De Schorre in Boom tijdens hun kindertijd jarenlang hun spreekwoordelijke achtertuin geweest. In 2010 worden ze op het hoofdpodium van Tomorrowland voor de leeuwen gegooid, met hun eerste optreden als hoofdact voor zo’n groot publiek. Intussen zijn ze de fiere huisdj’s en ambassadeurs van het festival. Volgende week spelen ze een show op het virtuele Tomorrowland.

“Onze samenwerking voelt als een goed huwelijk, gebaseerd op vriendschap en wederzijds respect”, vat Dimitri Vegas samen. “Deze periode voelt absoluut niet aan als zomer, maar het is wat het is. Elke artiest zit in hetzelfde schuitje.”