Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


“Rambo van Zwarte Woud” opgepakt: Duitse politie kan voortvluchtige, gewapende man overmeesteren

Written by on 17 juli 2020

Sindsdien waren tientallen agenten naar hem op zoek, met speurhonden, patrouillewagens en helikopters. De plaatselijke bevolking werd gewaarschuwd omdat de man naar verluidt zwaar bewapend was. Naast de vier dienstwapens van de politie, droeg hij dus ook een boog en een of meerdere pijlen en een mes.

De 31-jarige man werd in de Duitse pers tot “Rambo van het Zwarte Woud” gedoopt, omdat hij vaak in camouflagekledij rondliep en een wapengek zou zijn. Het is een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, die eerder al vaak in aanraking kwam met het gerecht.