Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Elk evenement is een ramp, nu gewoon nog meer

Written by on 17 juli 2020

Het grote woordenboek van de eventsector heeft de afgelopen maanden een lijvige extra katern gekregen. Tot het standaardjargon behoren nu begrippen zoals: preventiemaatregelen, flow management, risico’s inventariseren en beheersen, database management, eenheid van commando, voortschrijdend inzicht, crisisbeheer, goede huisvader, Plan – Do – Check – Act, …

Dat zijn allemaal begrippen die we vooral uit een andere context kennen: uit de wereld van het crisismanagement, rampencoördinatie en preventie. Logisch, want de realiteit rond COVID-19 noopt iedereen tot een drastische mindswitch. Iedereen moet zich aan die realiteit aanpassen, willen of niet.

(Lees voort onder de foto.)