Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00

Current show

Xclusif Non-Stop

00:00 06:00


Aantal coronabesmettingen blijft stijgen, experten: “Begin tweede golf, dit moeten we echt tegenhouden”

Written by on 17 juli 2020

De Block herhaalt ook dat het heel belangrijk is dat iedereen de huidige maatregelen respecteert, als we de vrijheid die we nu hebben, willen behouden. “Het zou al een geweldig verschil maken, mocht iedereen de maatregelen respecteren. Alle inspanningen van de voorbije weken mogen ook niet voor niets geweest zijn. We mogen niet terug naar vroeger.”

“We staan voor een mooi lang weekend, maar het virus is overal aanwezig, op het strand, in de trein. We mogen dat nu echt niet vrijlaten.” Toch wil ze mensen niet ontraden om dit weekend eropuit te trekken. “Zelfs in uw eigen tuin kunt u besmet geraken, als er mensen op bezoek komen en u zich niet aan de regels houdt.”

Bekijk ook het interview met Maggie De Block in “Het Journaal”: