Current track

Title

Artist

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00

Current show

Xclusif Non-Stop

06:00 18:00


“Anderhalf”: Xander, student 7e jaar grootkeuken: “Ben als de dood om iemand te besmetten” 

Written by on 14 juni 2020

“Ik ben er als de dood voor om iemand te besmetten”, zegt Xander (20) vanachter zijn verplicht mondmasker op de eerste praktijkles sinds de lockdown. Xanders moeder is net hersteld van een longziekte met ernstige complicaties. Besmet worden met het coronavirus betekent voor haar zo goed als zeker een ziekenhuisopname.

Corona is voor Xander ook persoonlijk slecht nieuws. Door de sluiting van veel grootkeukens heeft hij geen stage kunnen lopen. Stage is voor veel laatstejaarsstudenten van een beroepsrichting vaak een opstapje naar een eerste job. 

Bekijk hier de reportage: